tm_00

SALGSBETINGELSER

I WEBSHOPPEN

SALG

Køb hos Turbomotor DK kan kun foretages via. Webshoppen med forud betaling til bank, eller online betaling hos Paypal med VISACARD / MASTERCARD / PAYPAL KONTO eller MOBILEPAY.

Ved afhentning på vores adresse efter bestilling på siden, skal der være betalt via Webshoppen ellers vil varerne ikke være klar til afhentning på værkstedet.

REKLAMATION

 Reklamations retten er 2 år for salg til private.  Dele der er beskadiget ved overbelastning, motorsport , monteret forkert eller monteret på motorer hvor ydelsen er forøget udover fabrikkens specifikationer dækkes ikke. Driftstab, direkte og indirekte skader eller arbejde ved udskiftning af defekt vare er ikke omfattet af reklamationen, varen må heller ikke være forsøgt adskilt.

RETURNERING/OMBYTNING

Retur varer skal være ubrugt og i intakt emballage og returpakken skal indeholde de varer der ønskes returneret, samt faktura eller faktura kopi med påført kontonummer og underskrift af køber til returnering af varens pris , alt skal være indpakket i forsvarligt stand og være i rette mængde, varer der ikke lever op til disse krav kan ikke returneres. Retur retten er 14 dage fra leverings dato på dele der er købt og betalt over net shoppen, og skal være returneret til sælger senest 14 dage efter dokumenteret levering fra Tracking Nr. Dele der er købt/afhentet på vores adresse er ikke omfattet af returet. Varen må ikke have været i brug, forsøgt adskilt eller bearbejdet så varen ikke fremstår som modtaget. Vi tager dog ikke afkortede varer retur som kunne være rustfri rør som afkortes til 1m stykker eller benzin, olie og vacum slanger. Dele der er forsøgt ændret i virkemåde eller udseende er hverken omfattet af returret eller reklamationsret. Specielt for turboladere er der ingen ombytning når turboen er taget i brug, vi vil dog reparere den defekte turbo uden beregning hvis der er tale om defekter der ikke er forsaget af kunden/montøren eller forkert brug. Dokumentation af koret montering i form af billede materiale og faktura fra autoriseret montør påkræves i forbindelse med denne ydelse. Leverings omkostninger og fragtgebyrer refunderes ikke. Hvis en vare returneres pga. af fejl eller mangler og fejlen ikke kan konstateres uden adskillelse af vare, og der ikke konstateres nogen væsentlig fejl ved varen, beregnes der et gebyr på 20 % af varens pris for adskillelse og samling. Ved reklamation af defekt vare skal varen leveres hos os med kopi af faktura og varen må ikke være forsøgt adskilt. Ombytning/Returnering af varer der er defekte / forkerte / ikke ønskede sker på vores adresse dvs. varen skal fysisk være ved sælger inden ombytning eller returbetaling finder sted.

ANSVAR

 Efter montering af turbo på biler der ikke er importeret med turbo, eller montering af andre dele der vil kræve en ny typegodkendelse efter Dansk lov, anses som ombygning til motorsport og derved fralægger Turbomotor DK sig alt ansvar omkring anvendelse. 

LEVERING

 Levering og returnering af varer varetages af Postdanmark, og leverings tiden kan være 2-3 dage afhængigt af hvilken dag på ugen der bestilles/betales.

 DIVERSE

Når der køres med rabat gælder den kun for varer der kan købes på Webshoppen.

Hvis en pakke går retur til os pga. forkert oplyst adresse eller ikke afhentet på posthuset, vil den automatiske retur fragt blive fratrukket et evt. returbeløb, og skal pakken gensendes vil kunden blive opkrævet returfragten sammen med den nye fragt. 

 Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte varer.